Več o Andreji

O sebi bi lahko začela pripovedovati življenjsko zgodbo podobno tistim, ki jih najdete na vsaki strani o ljudeh, ki so se začeli ukvarjati z alternativnim, spiritualnim ali podobnim delom.

andreja-pniZdi se, da je izguba, bolezen, smrt in trpljenje vstopnica za notranja videnja in zdravilno prevodnost.

No, če ne drugega, nekaj res velja: „Težko drugemu soliš pamet, če sam nisi ničesar izkusil.“ Pri tem je življenje samo dosti boljši učitelj kot klasična šola s tablo.

Eno od mojih izkustev je opisanih v knjižici Metulji večnosti. Iz vseh ostalih, ki še kar trajajo, pa vpletam modrosti sproti, skozi moje delo.

Večno iščem resnico in jo skozi sebe podajam. Ne zato, ker bi mislila, da je moja resnica edina prava, ampak zato, da drugi lažje najdejo svojo resnico.

Če bi nekdo rad prišel na podlagi mojih certifikatov in šolanj, naj nikar ne hodi k meni, ker mu bo lastno nezaupanje preprečilo, da bi sploh prišel do vhodnih vrat. Vsi ostali, ki ste te omejitve presegli, pa boste brez problema vstopili, preživeli in zaživeli.

Pred dvemi leti sem se z družino preselila uro in pol ven iz Ljubljanskega vrveža, na hribček z 750 m nadmorske višine in zdaj se za 2-3 dni na teden pripeljem v Ljubljano z namenom, da vas skozi Dom notranje izpolnitve približam vašemu notranjemu domu. Vstopili boste sami. V tem času sem popolnoma predana temu namenu, z iskreno željo in ljubeznijo.

Mogoče boste ob meni našli samo zaupnika, mogoče dobro oporo, najbolj mogoče pa je, da boste ob meni našli sebe.

Obiščete me lahko na spletni strani Dom Notranje Izpolnitve.

3 thoughts on “Več o Andreji

 1. Dragica Kotnik says:

  Pozdravljeni.
  Poslšala sem vaßo oddajo oziroma pogovor in moram reci da mi je bila zelo všeč. Zato sem kar zadovoljna da sem konçno ubogala Boruta in ta podkast poslußala.
  Ceni vaše delo in vaše nasvete, vendar moram na nekaj opozoriti. Lahko je reči ‘izjajte iz duše, duša vam bo povedala’, ampak kako ves kaj ti pravi duša in kaj ego. Sama sem na tezki poti k sebi, vse zunanje okoliščine, ki jih doživlja so take, da so poolnoma posekale moj ego, ves unanji svet se mi je sesul, pred menoj je negotovost,…. In če vas prav razumem, bo zame v vseh ozirih poskrbljeno. Ampak jaz nimam občutka vanosti, ne zznav kaj je tisto kar hoce moja duša, kaj je tisto zaradi česar sem na tem svetu. Če se omejim na poklic, ki sem ga izgubila, položaj in vse, ne razumem tega zunanjega propaa ravno zato, ker je bila moja srčna želja da delam to kar sem delala. Nikoli nisem razmißljala o čem drugem, nikoli nisem želela kaj drugega, tudi brezplačno bi še vedno izbrala prav to, kar mi je bilo odvzeto. Hočem reč, če gre za klic moje duše, bi morala zaçutiti in vedeti, da to ni to ! Ali pač ne? Ok, da ne bom predolga, želim vama vse dobro. Dragica

  • ANDREJA says:

   Dragica,
   me veseli, da se tudi Boruta uboga :).
   Upam, da si boste vzeli čas in v miru, z zbranostjo poslušali podcaste po vrsti, od prvega naprej. Del spoznanja v zvezi z vašimi vprašanji, se vam mora skozi zbrano poslušanje utrniti.

   Pot do zaznav, do spoznanja samega sebe je najtežja lekcija tega življenja. A zato smo tukaj in samo za to je v resnici vredno delati. Iz nas izhaja vse!
   Pravite-“zame bo v vseh ozirih poskrbljeno”. Bo poskrbljeno, a ne na način kot ste si ga zamislili v svoji navezanosti na svet dualnosti. Torej dajte stran svoja pričakovanja, ker vas samo motijo pri realizaciji dušne poti.
   In vprašajte se v tem trenutku iskreno, kaj v resnici pomeni varnost, trajna varnost?

   Nič nam ne more biti odvzeto. Vse v kozmosu je v harmoniji in kar je na enem koncu odvzeto je na drugem dano, kar je odvzeto v eni obliki, se v drugi vrne nazaj. Na nas je, da to prepozname in sprejmemo. Torej gre spet za izpustitev pričakovanja – o obliki.

   Vendar je to samo eno izmed pomembnih dušnih načel pri premagovanju ega.

   Omenila bi še sisteme, ki vladajo na zemlji in v katerih se duše ne morejo izpolniti v namenu. Zato je izguba položaja in službe edina rešitev, ki jo večina ljudi iz svojega strahu vidi kot nekaj slabega. V resnici pa je to najboljše kar se v takih trenutkih lahko zgodi.

   Vedno lahko začnemo na novo, iz praznine, umremo za staro in se rodimo v novo… skozi drugi vhod…na drugačen način… predvsem iz miru.

   Andreja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>