Več o Borutu

Moje ime je Borut in ukvarjam se z napovedovanjem prihodnosti, raziskovanjem črk abecede, tarotom, cigankami in s podcasti.

Kot vedeževalec vam lahko pomagam, da razumete kaj se vam bo dogajalo v vaši prihodnosti, čemu se ne boste mogli izogniti in kaj bi bilo dobro narediti, da bi nekaterim neprijetnim zadevam vseeno vsaj delno lahko izognili.

Seveda vam lahko povem tudi kakšni ljudje vas obkrožajo, koliko so vam zvesti in kaj vse lahko pri določeni osebi dosežete, če boste pravilno reagirali in odreagirali.

Če imate vprašanja, ki se dotikajo bolj specifičnih zadev, se bom z veseljem poglobil vanje.

Delujem na nekaj spletnih straneh in sicer si lahko več o mojem delu glede na tematike preberete na naslovih

Vse o imenih na www.moje-ime.si

Vse o ciganskih kartah ciganskekarte.net

5 thoughts on “Več o Borutu

 1. anton vrh says:

  Pozdravljeni. Ime mi je Tony in trenutno sem brez službe in nimam denarja ,da si bi lahko privošču vedeževanje .Ali obstaja negdo ki bi mi vedeževal bresplačno?

 2. Nataša says:

  Pozdravljen Borut!
  Zanima me ali lahko napoveš usodo naših Lipicancev in Kobilarne Lipica. Če lahko te pokličem!

  • Nataša says:

   Živjo Borut!

   Sva se že slišala inše enkrat hvala za odgovore. Zdaj komaj čakam nov podcast, saj v poslušanju dosedanjih dobivam nove in nove podatke in znanja in . . .

   Lepo se mejta oba z Andrejo!

   Nataša

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>